opc_loader
Gastenboek
ton dassen 
Ongevraagd andere i-sigaret gestuurd en ook...
theo emmen 
bedankt sigarenwinkelarnouts voor de snelle...
Jean Cremers 
Prima service en levering!
theo emmen 
bedankt voor de snelle levering tot de...
Reinardie Snijder 
Koop nooit een Zorr Filly voortdurend...

Verzending

De producten die u besteld via Sigarenwinkelarnouts.nl worden met uiterste zorg verpakt en bij u thuis of op uw werk bezorgd door PostNL of DPD. Wij rekenen onderstaande vaste prijzen voor verzend-, verpakkings- en handelingskosten.

 

Normale post

Nederland: bestelling met een orderwaarde tot €25,00 worden voor een tarief van €6,75 uitgeleverd. Voor een bestelling met een orderwaarde boven de €25,00 geld een tarief van €2,25.

 

België: bestelling met een orderwaarde tot €100,00 worden voor een tarief van €9,50 uitgeleverd. Voor een bestelling met een orderwaarde boven de €100,00 geld een tarief van €4,95.

 

Aangetekende zending

Uw wenst extra zekerheid voor een zending binnen Nederland? Voor een tarief van 3,95 euro wordt uw zending per aangetekende post verzonden, voor bestellingen met een orderwaarde onder de €25,00 geld een tarief van €8,05. Via uw account op Sigarenwinkelarnouts.nl kunt u de traceergegevens bekijken waarmee u kunt achterhalen waar het pakketje zich bevindt en wanneer uw pakketje bezorgd zal worden.

LET OP: niet elk pakketje is direct traceerbaar. Dit kan enkele uren tot 1 - 2 werkdagen in beslag nemen.

 

Uw bestelling afhalen

Wij bieden u ook de mogelijk om uw bestelling af te halen op onze locatie Katerstraat 54 te Zundert. Zodra uw bestelling klaar ligt, ontvangt u hiervan een bericht.