opc_loader
Gastenboek
ton dassen 
Ongevraagd andere i-sigaret gestuurd en ook...
theo emmen 
bedankt sigarenwinkelarnouts voor de snelle...
Jean Cremers 
Prima service en levering!
theo emmen 
bedankt voor de snelle levering tot de...
Reinardie Snijder 
Koop nooit een Zorr Filly voortdurend...

Over ons

Sigarenspeciaalzaak Arnouts-van Hees uit Zundert is uw specialist in rokersbenodigdheden.

Sigarenspeciaalzaak Arnouts-van Hees

Molenstraat 12

4881 CS Zundert

Nederland

Tel: +3176 - 597 23 56

Mail: info@www.sigarenwinkelarnouts.nl

 
 
Korte geschiedenis:
 
In 1901 start Adrianus Arnouts van beroep sigarenmaker een bedrijfje aan de Molenstraat te Zundert (thans Molenstraat 12). In een schuurtje achter het voormalige huis begon hij met het maken van sigaren. Het voormalige huis werd gebruikt als winkel om zijn productie te verkopen.
 
In 1922 is het voormalige pand vervangen door het huidige pand met daarachter een fabrieksgebouw voor de fabricage van sigaren. Het sigarenfabriekje droeg de naam  "t Moortje "
 
In 1925 draagt Adrianus het beheer over aan zijn zoon Johannes. Deze gaat een samenwerkingsverband aan  met de Zuid-Nederlandse siagarettenfabriek te Roosendaal voor de fabricage van sigaren te Zundert. De Zundertse sigarenmakers hoefden nu niet meer naar Roosendaal maar konden in Zundert aan de slag.
 
Door de crisisperiode, kort na 1935, komt er een einde aan deze werkgelegenheid. De fam. Arnouts zet de fabricage van sigaren in eigen verband voort.
 
In 1950 treed de derde generatie Arnouts aan als Jos de zaak overneemt. Door de toenemende concurrentie van de grote sigarenfabrieken is het niet meer rendabel om de productie van sigaren op deze kleine schaal voort te zetten. De productie is in 1960 dan ook gestaakt. De verkoop van tabaksartikelen in het winkeltje blijft gehandhaafd.
 
In 1988 treedt de vierde generatie van de fam. Arnouts, met name Johan Arnouts en zijn echtgenote Lia van Hees aan. Heden ten dage drijven zij nog steeds het winkeltje in tabaksartikelen.

In 2011 wordt gestart met de webwinkel om klanten in geheel Nederland en België te kunnen bedienen.

Per 15 augustus 2020 is de winkel gesloten.

Johan en Lia zijn met pensioen.

De webshop www.sigarenwinkelarnouts.nl blijft wel bestaan.